Warunki korzystania
i ochrona danych osobowych
Informacje o operatorze
Dziękujemy za odwiedzenie strony internetowej calmoryapp.com.
Operator strony internetowej
Calmory, s.r.o.
IČ: 04000854
Petrklíčová 2266/12
Praha 10, 106 00
Republika Czeska
Dane kontaktowe: E-mail: calmoryapp@gmail.com
Gwarant merytoryczny projektu:
Velký vůz Sever – ośrodek doradczy i edukacyjny, z.ú.
IČ: 04122526
Sloupská 135, Nový Bor, kod pocztowy 473 01
Czech Republic
Dane kontaktowe:
E-mail: sever@velkyvuz-sever.cz
www: velkyvuz-sever.cz
Ochrona danych osobowych
- Ze względu na ochronę danych osobowych prosimy o zapoznanie się z niniejszymi zasadami przy każdej wizycie (z powodu możliwej aktualizacji), aby mieć pewność, w jaki sposób będziemy wykorzystywać podane przez Państwa dane osobowe.
- Ochrona danych osobowych opisana w niniejszej polityce prywatności dotyczy wyłącznie tej strony internetowej.
- Treść zasad dotyczących danych osobowych może zostać zmieniona bez wcześniejszego powiadomienia.
Zbieranie informacji
- Strony można przeglądać bez konieczności podawania danych osobowych.
- Jeśli odwiedzający dobrowolnie zdecyduje się podać dane osobowe, będziemy je gromadzić. Chodzi zwłaszcza o następujące pozycje: Imię, Nazwisko, Adres e-mail, Adres pocztowy w tym Miasto i kod pocztowy, Kraj, Telefon, Nazwa firmy lub grupy oraz inne informacje, które można scharakteryzować jako dane osobowe.
- Informacje te służą wyłącznie realizacji żądanej usługi, o ile nie otrzymamy aktywnej zgody na wykorzystanie danych także w inny konkretny sposób.
Pliki cookies / technologie śledzenia
- Strony wykorzystują pliki cookies i technologie śledzenia, ponieważ pomagają m.in. w analizie i późniejszym ulepszaniu przyjazności stron (dostosowanie do urządzeń mobilnych, rozdzielczość itp.).
- Pliki cookies mogą być udostępniane stronom trzecim, np. za pośrednictwem usługi Google Analytics.
Udostępnianie informacji
- Dane osobowe możemy udostępniać, jeśli wymaga tego prawo.
Usunięcie konta i skasowanie wszystkich danych
- Utworzone konto mogą Państwo usunąć bezpośrednio w aplikacji. Usunięcie powoduje trwałe skasowanie wszystkich danych osobowych oraz wszystkich danych związanych z funkcjonalnością aplikacji.